Vitamin bomb with wild rice - Bomba witaminowa z dzikim ryżem |
Bomba
witaminowa z dzikim ryżem
♦ ——— ♦
Vitamin bomb with wild rice
Czas: 25 minut / Time: 25 minutes
SPRAWUNKI / INGREDIENTS:
• dziki ryż / wild
rice
• natka pietruszki /
parsley
• awokado / avocado
• pomidorki
koktajlowe / cherry tomatoes
• ogórek / cucumber
• mango / mango
• daktyle / dates
• słonecznik lub inne nasiona / sunflower or other seeds
• pistacje lub migdały lub inne orzechy / pistachios or almonds or other
nuts
• sok z cytryny / lemon juice
• oliwa z oliwek / olive oil
• sól i pieprz / salt and pepper
PRZYGOTOWANIE:
• Gotować dziki ryż
we wrzątku przez 20 minut, aż będzie przyjemnie miękki, następnie odstawić na
10 minut do ostygnięcia.
• Pokrój i połącz
wszystkie składniki sałatki.
• Odstaw sałatkę na
10 minut przed podaniem. Sałatkę tę można przechowywać w lodówce pod
przykryciem przez 2 dni.
• Świetnie smakuje z
grillowaną rybą.
METHOD:
• To cook the wild rice, bring a pot of water to boil. Add the rinsed
rice and continue boiling for 20 minutes, until the rice is pleasantly tender.
Let the rice rest for 10 minutes and let the rice cool.
• Slice and combine all the ingredients for the salad.
• Set the salad aside for 10 minutes before serving. This salad keeps
well in the refrigerator, covered, for two days.
• Try with grilled fish.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz